- Forum
- Community
- Water Burials
- Megéri tényleg elkezdeni az Onyx Casinóban játszani?
Megéri tényleg elkezdeni az Onyx Casinóban játszani?
-
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a regisztráció után hirtelen nehézkessé vált az eligazodás egy kaszinó oldalán? Én azt hittem, hogy minden egyértelmű lesz, főleg ha magyar pénznemet is elfogadnak, de valahogy nem találtam meg a fontosabb infókat. A játékfelület szép, de ügyfélszolgálat csak angolul írt vissza, és ez engem nagyon lelassított.
0 likes 0 likes
3
Posts31
Views
-
Nálam is volt eleinte hasonló kavarodás, de ha kicsit türelmesebb vagy, sok minden kiderül. A legjobb, ha előbb végigolvasod az oldal súgóját, ott minden részletesen le van írva. A kifizetés tényleg gyors, főleg e-pénztárcán keresztül. Ráadásul a Onyx Kaszinó oldalon már az első befizetés után jó kis bónuszokat kapsz, csak ügyesen kell használni őket.
0 likes 0 likes
-
Már hónapok óta használok különféle kaszinókat, de amit itt észrevettem, az az, hogy nagyon jól kezelhető a mobilos felület, nem kell appot telepíteni. Az SSL titkosítás megnyugtató, főleg hogy személyes adatokat is meg kell adni. Az, hogy magyar valutát is elfogadnak, külön pozitívum, nem kell átváltásokkal szenvedni. Komoly hátrány viszont a magyar nyelvű chat hiánya.
0 likes 0 likes
Search
Latest topics
Latest posts
Forum statistics
- Page views (24h):
- 85
- Page views (30d):
- 6,472
- Topics:
- 246
- Members: